ISBN Titel Forfatter E-bøger
Total beløb:


Stakbogladen A/S
Studenternes Hus
Fredrik Nielsens Vej 4
8000 Århus C

CVR: 28295170

Telefon 8612 8844
Mail

10% fratrukket prisen på BSS Books

Studiebøger

Spar penge på studiebøger
Der er mange udgifter, når du skal starte på en uddannelse. Udover flytning kommer studiebøger, der godt kan give lavvande i kassen ved hver semesterstart. BSS Books sætter en stor ære i at levere studiebøger til lavest mulige pris. Vi en nonprofit organisation, hvor størstedelen af overskuddet går tilbage til de studerende i form af legater mv. Derudover får studerende 10 % rabat på studiebøger - rabatten er fratrukket prisen i webbutikken. Køber du studiebøger i webbutikken har du 14 dags returret.

Handelshøjskolen, Aarhus Universitet (Aarhus School of Business, Aarhus University) udbyder uddannelser inden for erhvervsøkonomi, -sprog og -kommunikation. Siden 2010, hvor Handelshøjskolen og Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ved Aarhus Universitet fusionerede, er “Aarhus School of Business and Social Sciences” Danmarks største aktør inden for erhvervs- og samfundsvidenskabelig forskning og uddannelse. I den forbindelse blev
Handelsvidenskabelig Boghandel sammenlagt med Økonomisk Bogformidling og genopstod som BSS Books på Fuglesangs Allé 4. Dermed blev vi en af byens største udbydere af studiebøger.

Studiebøger på din smartphone
Boghandlen omsætter for ca. 16 mill. kr. excl. moms. Ca. 90 % kommer fra salg af studiebøger, heraf ca. 60 % dansksprogede og 40 % udenlandske studiebøger. Vi udarbejder boglister efter uddannelsesretning og uddannelsestrin. Når du leder efter studiebøger, kan du også søge direkte på forfatter, titel og/eller ISBN (International Standard Book Number). Du kan finde frem til dine studiebøger via din smartphone ved at scanne QR-koden.

Hold dig opdateret
Vi får alle studiebøger hjem i god tid til semesterstart. Bestillingen af studiebøger sker i tæt samarbejde med underviserne på Handelshøjskolen, Aarhus Universitet. Udover studiebøger fører vi en bred vifte af skønlitterære bøger i vores database. Tjek under Nyheder.

På vores Facebook side deler vi særtilbud på studiebøger, kontor- og gaveartikler, konkurrencer, ændringer af åbningstider osv.

Studiebøger på skærmen
Vi tilbyder i stigende omfang studiebøger til e-bogslæsere. Endnu er de elektroniske studiebøger ikke meget billigere end papirbøger, men det vil formentlig ændre sig, efterhånden som omkostninger til trykning, lager og transport i større omfang kan fjernes. For studerende er det ydermere en stor fordel at man med et enkelt klik kan slå ord op i en e-bog. Mange af vores studiebøger er engelsksprogede, og i en dedikeret e-bogslæser er der fri adgang til ordbøger.

Copyright © 2009 - BSS Books
Powered by