Opening hours

Monday to thursday 9.30-16.00
Friday 9.30-15.00
ISBN Title Author Ebooks
Total amount:


Fuglesangs Allé 4
DK-8210 Aarhus V

CVR: 27044514

Phone +45 8615 5777
Mail

Prices have been reduced with 10% discount
Studieliv uden stress
Author: Thomas Pape
Har du altid travlt på dit studie? Er du stresset? Er du god til at strukturere dit arbejde? Får du ikke de karakterer, du har potentiale til? Er du den bedste version af dig selv lige nu? Måske er du én af mange studerende, som savner balance i dit studie(liv).

Studieliv uden stress giver dig værktøjer til at håndtere en stresset studiehverdag. Restitution er utrolig vigtigt, hvis du vil have din hjerne til at fungere optimalt. Du kan være nok så intelligent og læse nok så mange tykke bøger, men er du ikke i balance, er der fare for, at du vælter. Hvis du gennem hele semestret arbejder med din balance, vil du opleve, at du kan performe til dine eksamener semester efter semester.

Lær om, hvordan du kan styrke din krop og hjerne gennem kost, motion, søvn og pauser. Med bevidsthed og personlig udvikling arbejder du derefter med dine tanker og adfærd og får nøglen til at tage styringen i dit liv, dit studie og til dine eksamener.

Forfatteren til bogen, Thomas Pape, er stressrådgiver og psykosomatisk fysioterapeut. Han er ejer af Danmarks eneste stressklink for studerende. Thomas Pape har i mange år undervist, rådgivet og behandlet studerende fra hele landet for stress, eksamensangst, depression eller angst. Hans mission er, at alle elever og studerende skal have værktøjer til at være den bedste version af sig selv og få den karakter, de fortjener.
Publish date: 24-02-17
Copyright © 2009 - BSS Books
Powered by