Åbningstider

Mandag til torsdag 9.30-16.00
Fredag 9.30-15.00
ISBN Titel Forfatter E-bøger
Total beløb:
Gamechangers
Forfatter: Peter Fisk
Bogen forklarer hvordan Gamechanger virksomheder og organisationer disrupter markeder, inspirerer kunder og vinder i en hurtigt forandrende verden!

Gamechangers er disruptive og innovative start-ups og virksomheder i alle brancher og geografiske regioner der ændrer verdensbilledet.Gamechangers tænker og handler anderledes end andre. De fusionerer det fysiske med det digitale, det lokale med det globale, idéer og netværk. De vinder ved at være smarte, hurtige og sammenhængende – i højere grad end gennem deres størrelse og effektivitet.

Næste generation af virksomheder er disruptive og innovative. Mere ambitiøse med en inspirerende vision og et klart og højere formål. De finder deres eget forretningsområde og former det til deres egen fordel – og væsentligst af alt besidder de fantastiske idéer. De ønsker ikke at være bare lidt bedre – de tænker større og ser alt i et andet perspektiv. De definerer og skaber markeder ud fra deres egen vision.

Lær hvordan man bliver en Gamechanger ved Nordic Executive Academy: Gamechangers
Mange virksomheder har erkendt at innovativ forrentningsudvikling er en nødvendighed for at kunne eksistere i fremtiden, hvis de vil undgå at blive overhalet indenom af nye innovative aktører eller ende op med at konkurrere på prisen, fordi man i princippet yder de samme produkter som konkurrenterne.
Nordic Executive Academy, en dansk udbyder af et internationalt forretningsudviklingsprogram i samarbejde med førende Business Schools, anvender bl.a. bogen Gamechangers og de har professor Peter Fisk til at træne virksomhedsledere til at blive Gamechangere.

Udgivelsesdato: 28-03-17
322,88
DKK
Copyright © 2009 - BSS Books
Powered by